Bewuster & beter fotograferen met de digitale spiegelreflexcamera 2e
Bewuster & beter fotograferen met de digitale spiegelreflexcamera 2e
Tweede Editie
  • Auteur(s): Pieter Dhaeze
  • ISBN: 978-90-5940-341-3 (9789059403413)
  • Uitvoering: Boek met cd-rom, 368 pagina's
  • Prijs: € 34,90
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

U bent de trotse eigenaar van een digitale spiegelreflexcamera (DSLR). Maar het is een misvatting te veronderstellen dat zo’n camera een toverdoos is waarvan elke foto een voltreffer is. Fotograferen hiermee in de groene stand is eigenlijk not done. Het levert in 80 procent van de gevallen wel een leuk kiekje op, maar zal zelden tot een winnaar leiden. Kennis van de fotografische basisprincipes en de bediening van het gereedschap vormen een onmisbaar fundament om bij elk onderwerp volledige controle te kunnen hebben over het eindresultaat. Maar ook met voldoende kennis en vaardigheden resulteert een druk op de ontspanner nog steeds niet altijd in een perfecte foto. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en niet te vergeten inspiratie zijn vaak nog veel belangrijker om onderscheidend te kunnen fotograferen.

In dit boek gaan we met de katernen FUNDAMENT, VERDIEPING, PRAKTIJK en INSPIRATIE in op alle facetten van (digitale) fotografie en wordt met inspirerende foto’s en duidelijke illustraties een poging gedaan om uw motivatie en creativiteit te prikkelen. Zo bent u snel bekend met stopjes en trapjes, met RAW en kleurbeheer en met macro en portret. We sluiten af met adembenemende port-folio’s van Jasper Doest en prof. mr. Pieter van Vollenhoven en enkele leuke fotoreportages.

Op de bijgeleverde cd-rom treft u de Engelstalige probeerversies van Photoshop Elements 6 (Windows) en Adobe Lightroom (Macintosh en Windows) aan.

Aanvullende Informatie
Website: www.dhaeze.nl

 
 
 
 
Volg ons online: