Fotograferen met een digitale (systeem)camera
Fotograferen met een digitale (systeem)camera
en andere cameratypen
  • Auteur(s): Joke Beers-Blom
  • ISBN: 978-90-5940-862-3 (9789059408623)
  • Uitvoering: Boek, 314 pagina's
  • Prijs: € 29,99
  • Gepubliceerd in 2015
Beschrijving

Als fotograaf benut u, zeker als u pas begint, niet alle mogelijkheden van de camera. De resultaten vallen vaak tegen na de aanschaf van een mooie systeemcamera of spiegelreflexcamera. Meestal wordt dit veroorzaakt door een gebrek aan kennis en wordt de camera op de automaat gezet en komt deze daar niet af. Dat is heel jammer, want juist de handmatige en semihandmatige instellingen – de creatieve modi – bieden oneindig veel mogelijkheden waardoor prachtige foto's ontstaan.

In zestien hoofdstukken maakt u kennis met diverse onderdelen van de digitale fotografie. Het boek richt zich vooral op gebruikers van systeem- en spiegelreflexcamera's met verwisselbare objectieven. Het is echter voor een groot deel ook prima geschikt voor gebruikers van andere camera’s.

De auteur gaat eerst dieper in op de belangrijkste apparatuur en accessoires. Vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Hierna focussen de hoofdstukken zich op compositie en diverse onderwerpen als landschappen, architectuur, flora en fauna, mensen enzovoort. Het boek is gelardeerd met vele foto’s. Aan de hand van voorbeelden krijgt u tips en een overzicht van alle mogelijkheden die u wellicht veel foto-inspiratie zullen opleveren.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: