De talentafdeling
De talentafdeling
Hoe je ieders unieke talent ontdekt, benut en ontwikkelt!
  • Auteur(s): Kees Gabriels
  • ISBN: 978-90-8965-316-1 (9789089653161)
  • Uitvoering: Boek, 176 pagina's
  • Prijs: € 24,95
  • Gepubliceerd in 2016
Beschrijving

Als leidinggevende sta je voortdurend onder druk. Aan de ene kant heb je te maken met je baas, die resultaten wil zien, aan de andere kant met je teamleden, die zich willen ontplooien. Hoe lever je toegevoegde waarde voor beide partijen? Een vraag waar veel leidinggevenden mee worstelen. Geleefd door de waan van de dag kiezen ze vaak voor beheersing en controle enerzijds, en stilzwijgend opgeven anderzijds. Heel begrijpelijk, maar het is niet de oplossing.

Dit boek is een wake-upcall voor alle leidinggevenden in Nederland. Kees Gabriëls beschrijft op een prikkelende manier hoe je tegelijkertijd op de belangen van je organisatie én je team kunt sturen, door een talentafdeling te creëren. Een afdeling waarin de focus ligt op je eigen talent en dat van je teamleden ligt. Hij introduceert een verbluffend eenvoudige maar zeer krachtige aanpak om je afdeling in kleine, concrete stappen naar een talentafdeling te bewegen. Zo laat je je team én resultaten groeien!

'De talentafdeling is een praktische, inspirerende visie op organisaties, teams en leidinggeven die aansturing en zelfsturing met elkaar in evenwicht brengt. Eindelijk legt iemand de concrete link tussen resultaatgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling, die zo nodig is. Een must have voor iedereen die de leiding neemt, in welke rol dan ook.' - Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: