Michiel Bussink

Michiel Bussink is zelfstandig journalist en auteur en schrijft over "ons dagelijks brood": waar komt ons eten vandaan, onder welke sociale, culturele, historische, economische en ecologische omstandigheden is het geteeld en gemaakt en wat voor lekkers kunnen we er allemaal mee maken? Hij schrijft voor een groot aantal uiteenlopende bladen, behalve over eten ook over diverse onderwerpen waaronder onder meer land- en tuinbouw, natuur en landschap. Michiel schreef eerder de kookboeken Lekker Landschap – smullen van bos en veld, Ik eet, dus ik ben en Smaakboek Achterhoeks Fruit. Daarnaast geeft hij over dit onderwerp lezingen en workshops.


Website: www.michielbussink.nl
 
Resultaat 1 t/m 1 van 1 gevonden titels:
 
Ontdek snel: Eten uit de natuur
Ontdek snel: Eten uit de natuur
ISBN: 978-90-5940-711-4 (9789059407114)
Boek, 94 pagina's € 14,95 - meer info

Pagina: 1
 
 
 
 
 
Volg ons online: