ThatSLife: Een praktische gids voor Second Life
ThatSLife: Een praktische gids voor Second Life
  • Auteur(s): Bob Timroff
  • ISBN: 978-90-5940-286-7 (9789059402867)
  • Uitvoering: Boek, 208 pagina's
  • Prijs: € 17,50
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Ik ben vandaag naar Australië gevlogen om met wat vrienden aan het strand te liggen. Ik heb in Rome wat gewinkeld en in de hipste club van New York mijn kunsten vertoond als dj en daarmee 500 dollar verdiend. En jij?


Droom jij van een ander leven? Zonder alle overbodige ballast van het dagelijks bestaan?

Welkom in de wereld van Second Life.

Second Life (SL) is geen hype. Geen piramidespel. Geen computerspel. En zeker niet gevaarlijker voor je gezondheid dan de ‘echte’ wereld. Wat is het dan wel? SL is een virtuele wereld die zó levensecht is dat honderdduizenden mensen er vrienden maken, parachutespringen, paardrijden, de liefde bedrijven en naar lieve lust rondvliegen.


De meeste mensen die SL instappen vragen zich al snel af: leuk, maar wat nu? Voor die mensen is dit boek. Alle aspecten van SL komen aan bod. Je leert hoe je een ‘avatar’ kunt maken (je alter ego in SL), de taal en de gewoontes van SL, hoe je geld kunt verdienen (uitgeven gaat vanzelf) en wat de leukste plekken zijn en de beste winkels.


Kortom: dit boek geeft antwoord op alle vragen over Second Life. De zin en de onzin, de voordelen en de nadelen. Nuchter. Eerlijk. Helder. En: prachtig geïllustreerd.

De schrijver, Bob Timroff, informeert al zijn leven lang mensen over internet. Hij publiceert in vakbladen, geeft lezingen, is werkzaam als docent én, net als ik, een enthousiaste bewoner van SL. Hij kent de wereld van Second Life als geen ander – een betere gids om je op weg te helpen zul je niet vinden.

De mogelijkheden in SL zijn net als jouw eigen fantasie: eindeloos. Waar wacht je nog op? Tot ziens in Second Life!

Tekst: Sjaak Bral (LittleJack Lamont)

Aanvullende Informatie
Website: www.howslife.nl

Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: