Bewuster & beter werken met Photoshop Lightroom 3, 2e editie
Bewuster & beter werken met Photoshop Lightroom 3, 2e editie
  • Auteur(s): Pieter Dhaeze, Hans Frederiks
  • ISBN: 978-90-5940-541-7 (9789059405417)
  • Uitvoering: Boek, 296 pagina's
  • Prijs: € 10,00
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

U wilt de kwaliteit van uw foto’s naar een hoger niveau brengen. Het leukste is natuurlijk om een nieuwe camera te kopen, maar dat is een dure optie. Of u koopt een professionele lens om uw doel te bereiken, maar als het even tegenzit is een dergelijke lens nog duurder dan een nieuwe body. Nee, de eenvoudigste manier om belichting, kleur en detailweergave naar een hoger plan te tillen, is simpelweg door uw camera op het bestandsformaat RAW te zetten. Dat kost u niets en zal een grote sprong voorwaarts zijn in de beeldkwaliteit van uw opnamen.

Om echter soepeltjes met RAW te kunnen werken, hebt u het juiste gereedschap nodig. En daarbij is de keuze van de software zeer belangrijk. In elk zichzelf respecterend fotobewerkingsprogramma kunt u een enkele RAW-opname prima omzetten, maar worden het er vele tientallen, dan is er maar één programma waarmee u snel en intuïtief RAW-bestanden kunt beheren, bewerken en publiceren en dat is Photoshop Lightroom van Adobe. In versie 3 zijn de innovatieve functies van de eerdere versies uitgekristalliseerd en aangevuld met nieuwe mogelijkheden, zoals Lenscorrecties. Genoeg stof dus voor een praktisch boek over deze materie.

Want dat is de rode draad door deze uitgave: het werken met RAW-opnamen in Lightroom 3 in de praktijk. Veel cases, dagelijkse handelingen en tips en trucs, zodat Photoshop Lightroom 3 voor u na het lezen van dit boek geen geheimen meer kent. U kunt zich dan volledig richten op het nemen van betere foto’s ‘in het veld’ en bent minder tijd kwijt achter de computer.

Op de website bij dit boek treft u diverse voorbeeldfoto’s van de auteurs en aanvullende bestanden aan waarmee u de voorbeelden in dit boek kunt volgen.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: