We presteerden nog lang en gelukkig
We presteerden nog lang en gelukkig
Een sprookjesboek voor organisatieverbetering
  • Auteur(s): Tjip de Jong, Simon van der Veer
  • ISBN: 978-90-8965-104-4 (9789089651044)
  • Uitvoering: Boek, 150 pagina's
  • Prijs: € 21,95
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Hans en Grietje die op een slimme manier samenwerken om de boze heks te ontvluchten, koning Midas die door zijn hebberigheid in een lastig parket belandt, Jaap die tot in de hemel klimt om zijn droom te bereiken: wie is er niet opgegroeid met sprookjes?

In dit boek laten Tjip de Jong en Simon van der Veer zien dat deze verhalen niet alleen betoverend mooi zijn, maar dat we er ook een hoop van kunnen leren. Ze verbinden een aantal wereldberoemde sprookjes aan organisatieverbeterinitiatieven en bieden zo een nieuw perspectief om bijvoorbeeld een verbetering van leiderschapsgedrag te realiseren, een effectievere samenwerking te organiseren of naar een klantgerichte cultuur toe te werken. Daarmee is We presteerden nog lang en gelukkig een uniek boek vol sprookjesachtige handvatten om organisaties beter te laten presteren.

We presteerden nog lang en gelukkig biedt:

  • een fris perspectief op organisatieverbetering en -vernieuwing.
  • praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.
  • uitdagende intermezzo’s van managementexperts en leiders als Toon Gerbrands, Arend Ardon, Jaap Peters en Joseph Kessels.

Tjip de Jong is als adviseur en onderzoeker verbonden aan Kessels & Smit, The Learning Company, een internationaal netwerk dat organisaties, teams en individuen ondersteunt rondom leer- en ontwikkelvraagstukken.

Simon van der Veer is oprichter en mede-eigenaar van adviesbureau TWST. Vanuit TWST ondersteunt hij bestuurders, managers en leidinggevenden in het oplossen van taaie vraagstukken. Tevens is hij coauteur van het populaire boek Animal Firm.

Beiden hebben een fascinatie voor organisatieverbetering en -vernieuwing.

Aanvullende Informatie
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: