De Conversation Manager
De Conversation Manager
De kracht van de hedendaagse consument
  • Auteur(s): Steven Van Belleghem
  • ISBN: 978-90-8151-638-9 (9789081516389)
  • Uitvoering: Boek, 240 pagina's
  • Prijs: € 29,99
  • Gepubliceerd in 2013
Beschrijving

De voorbije jaren is het internet geëvolueerd van een statisch naar een sociaal platform. Die evolutie heeft een impact op de manier waarop consumenten communiceren en aankoopbeslissingen nemen. Jammer genoeg zijn de meeste adverteerders blijven stilstaan.

Adverteren op de traditionele manier werkt niet langer. Er is nood aan verandering in de dagelijkse manier van werken van elke adverteerder. De kloof tussen de hedendaagse consument en de traditionele adverteerder stijgt dag na dag. Dit tijdperk is niet het einde van de advertentiemarkt, maar is het einde van de adverteerder!

Dit boek biedt de oplossing voor deze uitdaging: een veranderingstraject van adverteerder naar Conversation Manager. De Conversation Manager heeft een frisse visie op hoe merken succesvol opereren in samenwerking met de hedendaagse consument. Converseren met consumenten staat daarbij centraal. Luisteren naar en converseren met consumenten is een noodzakelijk talent om u om te scholen tot een Conversation Manager.

Het boek beschrijft aan de hand van sprekende voorbeelden en duidelijke concepten hoe een adverteerder zich kan omscholen tot een Conversation Manager.

Het blijft niet bij een theoretisch denkkader. Het boek biedt praktische tools om uw veranderingsproces binnen 48 uur te starten. U vindt hiervoor concrete tips om de bedrijfsstrategie aan te passen in de richting van conversation management met tal van handige online tools die u helpen in uw nieuwe job: Conversation Manager.

BESTSELLER MEER DAN 30.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN

Volledig herziene editie met nieuwe cases en theorie

“This is the new conventional wisdom. Use it or lose.”

Seth Godin

Aanvullende Informatie
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
 
 
 
 
Volg ons online: