De difference map
De difference map
Hoe je je business en je marketing vernieuwt op één A4
  • Auteur(s): Bernadette Jiwa
  • ISBN: 978-90-8965-230-0 (9789089652300)
  • Uitvoering: Boek, 112 pagina's
  • Prijs: € 19,99
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

#1-bestseller op het gebied van marketing en sales op Amazon.com

Hoe bereik je je klanten? Niet door simpelweg op een andere of steeds nadrukkelijkere manier aanwezig te zijn. En toch kiezen veel organisaties nog altijd voor deze aanpak. Maar stel dat je een markt zou kunnen creëren waarin klanten voor jou kiezen. Dat je met een compleet vernieuwend aanbod zou kunnen komen. Dat je zelf je concurrentie zou kunnen zijn. Wat zou er dan gebeuren?

In De difference map laat Bernadette Jiwa zien hoe merken als Airbnb, Uber en Apple erin zijn geslaagd om deze weg in te slaan. Ze introduceert een doeltreffende methode om je business en je marketing op één A4 te vernieuwen. Zodat je in staat bent om kansen te herkennen die waarde creëren en om producten of diensten te ontwikkelen waar klanten écht op zitten te wachten. Zodat je in staat bent om het verschil te maken.

Bernadette Jiwa werd in 2012 gekozen tot beste blogger van Australië. Ze is spreker, brandspecialist en auteur van drie #1-bestsellers op Amazon.com. Ze is een van de top 100-brandspecialisten op Twitter die je móét volgen.

Aanvullende Informatie
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: