Ontwikkel je mindset
Ontwikkel je mindset
Progressiegericht aan het werk
  • Auteur(s): Gwenda Schlundt Bodien
  • ISBN: 978-90-8965-247-8 (9789089652478)
  • Uitvoering: Boek, 224 pagina's
  • Prijs: € 24,99
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Mensen boeken graag betekenisvolle progressie. Als ze vooruitkomen met iets wat ze interessant en belangrijk vinden, dan floreren ze. Dan raken ze niet uitgeput, ook al werken ze nog zo hard. Dan voelen ze zich energiek, ook al is dat wat ze doen nog zo moeilijk. Maar daarvoor is wel de juiste mindset nodig. Want de manier waarop je tegen dingen aankijkt, bepaalt uiteindelijk hoe succesvol je bent.

In dit boek laat Gwenda Schlundt Bodien zien hoe je je mindset kunt ontwikkelen. Zodat je betekenisvolle progressie gaat boeken. Of je nu leidinggevende, medewerker, coach, therapeut, adviseur, docent, arts of fysiotherapeut bent. In welke sector je ook werkt. Waar je ook woont. Progressiegericht werken is een aanpak die het verschil kan maken tussen stagneren en vooruitkomen. Tussen verwelken en floreren. Tussen machteloos zijn en zelf de regie hebben.

Wil je progressiegericht aan het werk? Dan vind je in dit praktische boek de benodigde handvatten om je mindset te ontwikkelen!

Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak, trainer, coach en auteur. In 2002 richtte ze samen met Coert Visser NOAM (www.noam.nu) op, een netwerk van circa vijfduizend geïnteresseerden in de progressiegerichte aanpak. Ze schreef eerder onder andere het boek Progressie door zelfcoaching.

Aanvullende Informatie
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: