Natuurlijk Lekker Basiskookboek
Natuurlijk Lekker Basiskookboek
  • Auteur(s): Monique van der Vloed
  • ISBN: 978-90-5940-817-3 (9789059408173)
  • Uitvoering: Boek, 240 pagina's
  • Prijs: € 20,00
  • Gepubliceerd in 2015
Beschrijving

Ga met dit kookboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediënten. Dit kookboek biedt tal van natuurlijke recepten die je nodig hebt voor een gezonde basis: alles van ontbijt, tussendoortjes, drankjes, sauzen, soepen tot diner. Dit boek bevat de natuurlijke versies van populaire gerechten zoals hachee, pizza, ontbijtkoek, gehaktballen, loempia's, brownies, candybars en pindakaas. Daarnaast komen er tal van bijzondere recepten langs zoals groenteknappels, zoete aardappel-notenspread, chocoladepuddingtaartjes, linzensaté en tonijn-kokosburgers.

Dankzij de duidelijke uitleg van de auteur en de circa 225 toegankelijke recepten kan iedere gezonde thuiskok direct aan de slag. De recepten uit dit boek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten.

Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep 'Dat maken we natuurlijk lekker zelf' met ruim 20.000 leden. Zij is auteur van het populaire kookboek Natuurlijk Lekker Bakken.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: