Boeklancering De scale-up blueprint

Boeklancering De scale-up blueprint

Dinsdag 30 oktober 2018 is Tony de Bree om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn boek De scale-up blueprint presenteren. Aansluitend zal hij signeren.

De scale-up blueprint - van lean startup tot succesvolle scale-up

Oprichters die hun idee hebben omgezet in een succesvolle startup, lopen op een gegeven moment tegen groeistuipen aan. Ze willen hun bedrijf laten groeien, maar moeten tegelijkertijd oppassen dat ze niet aan organisatieobesitas gaan lijden en een dikke, logge organisatie creëren. Kernvraag daarbij is: hoe verander en professionaliseer je je organisatie zo snel en zo slim mogelijk - met behulp van ICT én oog voor de mensen - zodat je organisatie succesvol kan groeien en schalen?


In dit boek reikt Tony de Bree je praktische hulpmiddelen aan voor integraal scale-up verandermanagement in de traditie van design thinking. Met behulp van innovatieve modellen en scale-up canvassen die speciaal voor groeiende en schalende ondernemingen zijn gemaakt, krijg je grip op het hele proces. De canvassen, waaronder de scale-up blueprint®, het scale-up model canvas® en het scale-up verander canvas® kun je gratis downloaden op www.scaleupblueprint.nl.

Datum: 30 okt 2018
Tijd: 19:00
Locatie: Boekhandel Paagman, Den Haag

Registreer