Workshop fashion fotografie van A tot Z

Workshop fashion fotografie van A tot Z

Kijk mee met een live fotoshoot met model!

Vorig jaar verscheen het populaire Handboek Modelfotografie van Frank Doorhof. Naar aanleiding van dit boek geeft Frank een workshop, waarin je alles leert over modellen fotograferen. Deze workshop is bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in licht en modelfotografie. Ook met weinig kennis van licht is deze workshop goed te volgen. In slechts 1 dag leer je alles over een model shoot!

Dit is de meest complete workshop in 1 dag die je zal vinden op de markt voor de kleinste prijs.

Deze workshop is bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in licht en modelfotografie. Ook met weinig kennis van licht is deze workshop goed te volgen. In slechts 1 dag leer je alles over een model shoot. De workshop wordt praktisch opgebouwd en er is elk moment ruimte voor vragen.

Rosa Juji 06 2014 Sony Event Batavia 49
Share this:

    inShare
    Bewaren

Fotografie Blog Awards 2017
Frank Doorhof Amazon store
Learning with Frank Doorhof is powered by: Rogue Flash
And BenQ. Use promocode: BenQExperts for discount on monitors
Beyond Snaps: street and travel photography tips
Frank Doorhof

Frank Doorhof is een veelgevraagde spreker/instructeur en auteur van 2 boeken "de magie van de kleine flitser NL" en "mastering the modelshoot EN" welke ondertussen de status bestseller heeft verdiend en vertaald is in oa Chinees traditioneel, Chinees standaard en Tsjechisch.

Daarnaast heeft Frank verschillende instructievideo's en DVD's uitgegeven en is hij als eerste Europeaan aangetrokken door het team van Scott Kelby als instructeur voor KelbyOne waar hij ondertussen tot het vaste team van instructeurs behoort.

Binnen zijn workshops leert de cursist niet alleen het beheersen van het licht maar ook wat Frank noemt "het van ok naar WOW" effect, of wel de gehele samenhang voor een succesvolle sessie.

De workshops van Frank worden wereldwijd gehouden en zorgen voor lovende reviews, op dit moment word hij word alom gezien als een van de beste instructeurs door zijn vaak zeer simpele uitleg van zeer technische onderwerpen. In de studio in Emmeloord word een uniek programma geboden van puur op maat gemaakte workshops die voor elke groep weer anders zijn.

Op deze website vind je informatie over de workshops en kan je je inschrijven.

Frank laat de lichtopstelling zien, meet het licht en laat zien hoe hij het model coached en de foto maakt. Daarna zie je hoe hij de foto bewerkt en online zet. In deze workshop schiet je zelf niet mee. De workshop wordt praktisch opgebouwd en er is elk moment ruimte voor vragen. De sessie duurt van 10.00 tot 15.30 uur, inclusief een eenvoudige lunch.


Datum: 15 sep 2018
Tijd: 10:00
Locatie: Emmeloord

Registreer