Veerkracht ontwikkelen

Veerkracht ontwikkelen

In 30 minuten weet je meer!

Uitvoering
Boek, 120 pagina's
ISBN
9789089652140
Gepubliceerd
2014
€ 10,00
niet meer leverbaar

De 30-minutenreeks is bedoeld voor lezers die in korte tijd kernachtige en betrouwbare informatie willen verkrijgen. De boeken in deze reeks zijn toegankelijk en praktisch geschreven, en leiden je via een slimme opzet snel door een onderwerp. Zodat je binnen dertig minuten tot de essentie kunt komen.

In de psychologie wordt het vermogen om ondanks tegenwind vooruit te komen ‘veerkracht’ genoemd. Veerkrachtige mensen beschikken over psychische en mentale weerstand. Crises zijn voor hen geen struikelblokken, maar wegwijzers naar een positieve toekomst. Veerkracht is een belangrijke vaardigheid in het beroepsleven, met name in tijden van grote veranderingen.

Lees hoe je:

- op een goede manier door crises heen komt

- je innerlijke weerstand kunt trainen

- je eigen veerkrachtprofiel kunt ontdekken en ontwikkelen

In 30 minuten weet je meer!

De 30 minutenreeks is bedoeld voor lezers die in korte tijd kernachtige en betrouwbare informatie willen verkrijgen. De boeken in deze reeks zijn toegankelijk en praktisch geschreven, en leiden je via een slimme opzet snel door een onderwerp. Zodat je binnen dertig minuten tot de essentie kunt komen.

 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Martin Luitjens

  Martin Luitjens is specialist op het gebied van gezondheidsmanagement. Hij adviseert individuen en organisaties bij hun vragen over stress burn-out en psychische crises....
  Luitjens L
 • Ulrich Siegrist

  Ulrich Siegrist is arbeids- en organisatiepsycholoog supervisor coach (deeltijd) docent aan een hogeschool en auteur....
  Siegrist S

Veerkracht ontwikkelen

Voorwoord
1
De dynamiek van een crisis en hoe ermee om te gaan
2
Het veerkrachtconcept
3
Veerkrachtfactoren
4
Het stimuleren van veerkracht
5
Je veerkrachtprofiel
Snel lezen
Over de auteurs
Verder lezen
Register