60PlusPlaza: Smartphonefotografie en -video

60PlusPlaza: Smartphonefotografie en -video

Uitvoering
Paperback, kleur, 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562812
Verwacht op
28 oktober 2022
Serie
€ 25,00 € 22,50 (actieprijs t/m 26-10-2022)

We zijn er inmiddels aan gewend dat we altijd onze smartphone, en dus ook altijd een camera bij ons hebben. De kwaliteit van de gemiddelde camera in moderne smartphones is doorgaans beter dan die van de digitale spiegelreflex- of systeemcamera van enkele jaren geleden, dus logisch dat we die voortaan thuislaten. Het boek 60PlusPlaza: Smartphonefotografie en -video leert u de ingebouwde camera van uw smartphone optimaal te gebruiken. U maakt kennis met diverse camera-apps en apps die u helpen uw foto’s te organiseren, te bewerken of te delen. Het boek biedt daarnaast talloze tips over compositie, het gebruik van scherptediepte, belichting, en veel meer. Het is geschikt voor zowel Apple- als Android-smartphones.

Wis filter
  • Bob Timroff

    Bob Timroff

    Bob Timroff informeert al zijn leven lang mensen over internet. Hij publiceert in vakbladen geeft lezingen is werkzaam als docent en hij is een fervent Mac-bezitter. Zijn persoonlijke belevenissen publiceert hij op zijn website zebra404.nl en zijn YouTube-kanaal...
    Timroff T

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 60PlusPlaza: Smartphonefotografie en -video hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over smartphonefotografie op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...