Over ons

Van Duuren Media is een uitgeverij gevestigd in Culemborg en bestaat sinds 2002.
Het bedrijf is uitgegroeid tot een succesvolle aanbieder van non-fictie boeken en gespecialiseerd in de fondsen informatica, studie, fotografie en management. Via een breed distributienetwerk bedienen wij de Nederlandse en Vlaamse markt.

Missie
Van Duuren Media levert consumenten die informatie waar zij behoefte aan hebben, op een gewenst formaat en tijdstip. Wij onderscheiden ons door de beste te zijn qua pragmatiek, snelheid, flexibiliteit en innovativiteit. Door goed te luisteren naar onze klanten en deze te stimuleren staan wij bekend als een betrouwbare en loyale zakenpartner.

Visie
Door de enorme beschikbaarheid aan informatie en de snelheid waarmee de technologie en platforms zich ontwikkelen, moet de consument selectiever worden en efficiënter zijn informatie vergaren. Er komt daardoor steeds meer behoefte aan gefilterde en gepersonaliseerde informatie op het moment wanneer en de plaats waar het nodig is.

De uitgeverij van de toekomst levert intelligente content die op willekeurig welk platform, tijd en wijze benaderd kan worden. Die content zal sneller aan updates toe zijn en in dialoog met de consument ontwikkeld dan wel aangepast worden (co-creation)

Wij willen deze uitgeverij zijn!

 
 
Volg ons online: