Bundel: Hondenbrokken & audio-cd 7 stappen naar klantgerichtheid
Bundel: Hondenbrokken & audio-cd 7 stappen naar klantgerichtheid
  • Auteur(s): Jos Burgers
  • ISBN: 978-90-8965-041-2 (9789089650412)
  • Uitvoering: Boek met cd-rom, 136 pagina's
  • Prijs: € 34,90
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Iedereen vindt het belangrijk om klantgericht te zijn. Maar wat houdt klantgerichtheid precies in? Wat vraagt het van medewerkers? En is klantgerichtheid hetzelfde als klantvriendelijkheid?

Tim, de eigenaar van een dierenspeciaalzaak, gaat in deze managementroman samen met zijn medewerkers op zoek naar het antwoord op de vraag waar klanten nu écht gelukkig van worden. Hij ontdekt dat klanten eigenlijk maar één ding willen: goed geholpen worden. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, want klanten goed helpen blijkt veel te omvatten. Maar wie het onder de knie krijgt, wordt daarvoor rijkelijk beloond met trouwe klanten, die door mond-tot-mondreclame ook nog eens zorgen voor nieuwe klanten.

Hondenbrokken is een aanstekelijk verhaal voor iedereen die zijn klantgerichtheid − intern of extern − wil verbeteren. Het boek biedt op een speelse manier verhelderende inzichten en handige tips voor de dagelijkse praktijk in zowel profit- als non-profitorganisaties.

Deze bundel bevat naast het boek Hondenbrokken de audio-cd Management Topics: Jos Burgers over zeven stappen naar klantgerichtheid.

Aanvullende Informatie
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
 
 
 
 
Volg ons online: