Bewuster en beter: Mooiere foto’s voor print, scherm & internet
Bewuster en beter: Mooiere foto’s voor print, scherm & internet
  • Auteur(s): Pieter Dhaeze
  • ISBN: 978-90-5940-485-4 (9789059404854)
  • Uitvoering: Boek, 192 pagina's
  • Prijs: € 24,90
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

“Een foto is pas een foto als ze afgedrukt is”. Dit citaat stamt uit de vorige eeuw, maar heeft in deze digitale tijd niet aan waarde ingeboet. Integendeel. Anno 2010 is het aantal mogelijkheden om foto’s te delen met familie, vrienden en zelfs de rest van de wereld zo ontzettend gegroeid, dat het een serieus fotograaf onwaardig is als hij zijn foto’s in een vergeten mapje op zijn computer laat ʻonderstoffen’.

Het motto van dit boek is dan ook laat uw foto’s zien! U neemt toch geen foto's om ze vervolgens in de vergetelheid te laten raken? In de Bewuster en beter-uitgave Mooiere foto’s voor print, scherm en internet wordt u derhalve alles verteld over wat de pixels van een digitale foto zijn, hoe u foto’s kunt bewerken, wat belangrijke aspecten zijn voor het aanleveren van bestanden en krijgt u tenslotte een redelijk compleet overzicht van alle publicatiemogelijkheden van dit moment: van vertoning op een iPad, op Flickr of uw eigen webgalerie, via een diavoorstelling op een HD-televisie of YouTube tot reproductie in een prachtig fotoboek of als weergaloze canvas.

Dit boek is een bron van kennis en inspiratie en zorgt ervoor dat u zelf en ook anderen op elk moment en overal optimaal kunnen genieten van uw fotografische prestaties. Have fun, show your pictures!

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden Website: www.dhaeze.nl

Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: