Focus op Fotografie: Glamour- en naaktfotografie
Focus op Fotografie: Glamour- en naaktfotografie
  • Auteur(s): Peter van Heulen
  • ISBN: 978-90-5940-529-5 (9789059405295)
  • Uitvoering: Boek, 304 pagina's
  • Prijs: € 29,99
  • Gepubliceerd in 2011
Beschrijving

Wilt u uw kennis van glamour- en naaktfotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines van naaktfotografie, van het werken met modellen tot het zoeken van geschikte binnen- en buitenlocaties?

Focus op fotografie: Glamour- & naaktfotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen. Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van pin-ups ‘oude stijl’ en fotoshoots van naaktmodellen in de fotostudio, in een hotel, in een bunker, in fabrieksruimten en in het landschap.

Dit boek hanteert een technische en ook creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van omgaan met modellen, kleding, visagie, belichting, verlichting, opname, studio-inrichting, binnen- en buitenfotografie en bewerken van foto’s om tot een succesvol resultaat te komen.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden Website: www.dutch-glamour.nl

Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: