Fouten maken moet
Fouten maken moet
Durf het beste uit jezelf en je team te halen
  • Auteur(s): Remko van der Drift
  • ISBN: 978-90-8965-170-9 (9789089651709)
  • Uitvoering: Boek, 128 pagina's
  • Prijs: € 20,00
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Fouten maken vinden we eng. We vermijden ze daarom liever. Terwijl iedereen weet dat je juist door te falen zo veel kunt leren en beter kunt worden. Dit is de faalparadox.

Waarom blijven we allemaal zo graag in onze veilige comfort zone zitten, terwijl we weten dat dit niet productief is? Het zijn onze vastgeroeste patronen, te grote of te kleine ego’s, schaamte en/of de angst voor verwijten en afkeuring die deze faalparadox in stand houden.

Als de kramp rondom het niet mogen maken van fouten weg is, ontstaat er meer werkplezier met ruimte voor ontwikkeling. Kill your ego, stop met ja maar en gooi je faalangst overboord. Omarm de mislukking, blijf proberen en je gaat leren!

Dit boek is geschreven voor iedereen die in of met een team werkt. Werk jij samen met collega’s in een team of op een afdeling? Geef je leiding aan een team? Of werk je vaak met teams als trainer of coach? Dan is dit boek voor jou! Het reikt je handvatten aan om zelf anders om te gaan met falen en om ook jouw team met faalplezier te besmetten.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: