Progressie door zelfcoaching
Progressie door zelfcoaching
14 experimenten om jezelf of je team vooruit te helpen
  • Auteur(s): Gwenda Schlundt Bodien
  • ISBN: 978-90-8965-192-1 (9789089651921)
  • Uitvoering: Boek, 208 pagina's
  • Prijs: € 27,99
  • Gepubliceerd in 2013
Beschrijving

Stel dat je al een tijdje slecht slaapt, geïrriteerd reageert en met tegenzin naar je werk gaat … Heb je dan een beginnende burn-out? Of ga je door een lastige periode heen? De kans dat je in dit soort situaties de diagnose krijgt dat je aan een geestelijke ziekte lijdt, is vele malen groter dan dertig jaar geleden. Dat maakt een wezenlijk verschil. Het verschil tussen ziek en gezond.

Iedereen heeft weleens te maken met een lastige periode of een moeilijke keuze. Maar is er dan iets mis met je? Iedereen heeft weleens een persoonlijk doel dat hij wil bereiken. Maar heb je dan per se een expert nodig om je te begeleiden? Een coach, therapeut of adviseur? Het antwoord is nee. Er is niets mis met je en je bent waarschijnlijk zeker zo goed in staat om jezelf vooruit te helpen.

Progressie door zelfcoaching is een praktisch pleidooi voor zelfredzaamheid.

Het zet zelfcoaching neer als een goed alternatief voor professionele hulpverlening. Een veelbelovende aanpak, omdat mensen veerkrachtig zijn en kunnen veranderen. Dit boek reikt veertien eenvoudige zelfcoachingsexperimenten aan. Experimenten waarvan bewezen is dat ze werken en waar je direct mee aan de slag kunt. Voor individuen en teams die zelfstandig progressie willen boeken!

)

Aanvullende Informatie
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: