Ontdek snel: Facebook voor ondernemers
Ontdek snel: Facebook voor ondernemers
  • Auteur(s): Corinne Keijzer
  • ISBN: 978-90-5940-714-5 (9789059407145)
  • Uitvoering: Boek, 176 pagina's
  • Prijs: € 16,95
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Facebook is één van de grootste sociale netwerken in Nederland. Bijna negen miljoen Nederlanders hebben een Facebookaccount. Kortom, aanwezigheid op Facebook is onmisbaar voor ondernemers. Veel ondernemers worstelen echter met Facebook.

Ontdek snel hoe je een succes maakt van je Facebookpagina. In dit kleurrijke boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een Facebookpagina voor zakelijk gebruik opstelt. Je leert door de voorbeelden en tips hoe je meer fans krijgt en behoudt, hoe je interactie creëert met je fans en effectieve Facebookcampagnes opzet. Verder leer je hoe je het effect kunt meten van je Facebookwerkzaamheden en Facebookmarketing, rekening te houden met de edgeranking van Facebook en veel meer! Ontdek hoe krachtig Facebook kan zijn voor zakelijk gebruik.

Social media-expert Corinne Keijzer houdt zich dagelijks bezig met social media marketing voor zowel grote merken als ondernemers.

"Leest als een speer en staat vol goede tips." - Social media-expert Jeanet Bathoorn, auteur van de bestseller Get social+

"Ik vind het een prettig boek om te lezen en heel geschikt voor de doelgroep, dankzij de fijne en toegankelijke schrijfstijl van Corinne." - Frankwatching

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden Website: www.corinnekeijzer.nl

Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: