Ontdek snel: Gezondheidsapps
Ontdek snel: Gezondheidsapps
voor phone en tablet
  • Auteur(s): Ulco Schuurmans
  • ISBN: 978-90-5940-799-2 (9789059407992)
  • Uitvoering: Boek, 208 pagina's
  • Prijs: € 9,95
  • Gepubliceerd in 2015
Beschrijving

Gezondheidsapps maken een sterke groei door: er zijn al rond de 60.000 apps verkrijgbaar. De explosie aan medische apps maakt het moeilijk om de apps die je nodig hebt te vinden.

In dit boek ontdek je snel welke typen gezondheidsapps verkrijgbaar zijn, waar je ze kunt vinden, hoe ze werken en hoe betrouwbaar ze zijn. Deze apps helpen met het herkennen en behandelen van kleine en grote kwalen, geven inzicht in groei en ontwikkeling van baby’s en kinderen, bieden ondersteuning bij psychische problemen en geven reizigersadvies. Er zijn apps die informatie, advies en coaching geven over voeding, medicijnen en beweging. Voorbeelden waarbij gezondheidsapps kunnen helpen: hooikoorts, autisme, diabetes, astma, afvallen, stoppen met roken en drinken, bescherming tegen UV-straling, te hoge bloeddruk, voorkomen van gehoorschade, hart- en vaatziekten, menstruatie, pesten, slaapproblemen en zwangerschap.

Ulco Schuurmans is dankzij meer dan twintig jaar ervaring als arts bij de GGD een expert op het gebied van (elektronische) gezondheidszorg.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: