CEX Sells
CEX Sells
Het inspiratieboek voor MerkWaardige Customer EXperiences
  • Auteur(s): Beate van Dongen, Deborah Wietzes
  • ISBN: 978-90-8965-250-8 (9789089652508)
  • Uitvoering: Boek, 184 pagina's
  • Prijs: € 34,99
  • Gepubliceerd in 2015
Beschrijving

Customer EXperience (CEX) is hot! Nu het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om zich op basis van producten te onderscheiden, moeten ze juist in hun dienstverlening het verschil zien te maken. Veel bedrijven proberen dit, maar slagen er uiteindelijk niet in. Ze weten in theorie hoe ze stap voor stap tot een goede klantbeleving komen, maar missen concrete handvatten om het ook echt in praktijk te brengen.

CEX SELLS is het inspiratieboek voor bedrijven die onderscheidende klantreizen willen neerzetten, om zo hun bedrijfsdoelstelling te realiseren. Beate van Dongen Crombags en Deborah Wietzes behandelen de verschillende ingrediënten van een goede klantbeleving. Ze laten zien hoe nationale en internationale voorlopers hun klantbeleving hebben weten te optimaliseren, en wat andere bedrijven daarvan kunnen leren. Een boek dat u geheid op nieuwe ideeën brengt om uw eigen klantbeleving te verbeteren!

Beate van Dongen Crombags en Deborah Wietzes zijn vanuit VODW verantwoordelijk voor het kennisgebied Customer EXperience. Samen zijn zij betrokken geweest bij het succesvol vormgeven van meer dan vijfhonderd klantreizen in binnen- en buitenland. Zij delen regelmatig hun visie en ervaringen tijdens seminars en op business schools.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: