De organisatie draait door
De organisatie draait door
Televisieprogramma's als inspiratiebron voor organisatieverandering
Beschrijving

Kijkcijferkanonnen als Keuringsdienst van Waarde, Wie is de Mol?, 24 uur met …, Boer zoekt Vrouw en De Wereld Draait Door zijn niet zomaar succesvol. Ze beschikken stuk voor stuk over een vernieuwend en uitdagend format, waarmee ze het bewustzijn van het publiek proberen te verruimen. Omdat anders doen begint met anders kijken.

In De organisatie draait door lees je hoe negen populaire televisieprogramma’s kunnen worden ingezet om door een andere bril naar organisatieverandering te kijken. Complexe thema’s als cultuurverandering, talentontwikkeling en klantgerichtheid krijgen een nieuw venster en leiden zo tot verrassende inzichten. Dat helpt je om betere besluiten te nemen, vraagstukken op andere manieren op te lossen en succesvoller te veranderen en presteren. Met De organisatie draait door krijg je een uniek kijkje achter de schermen van je organisatie!

  • Een praktisch boek om op een frisse manier naar organisatieverandering te kijken.
  • Over hoe krachtige televisieprogramma’s organisaties inspirerende inzichten bieden.
  • Met gastbijdragen van onder anderen Willem Mastenbroek, Loes Wouterson en Tommy Byrne.

Simon van der Veer is coauteur van de succesvolle managementboeken Animal Firm en We presteerden nog lang en gelukkig en mede-eigenaar van adviesbureau TWST. Tamira Nicolai-van Vught is adviseur en mede-eigenaar van TWST. Wouter Hendrikx is zelfstandig adviseur en ondernemer.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: