Bewuster & Beter werken met Photoshop Elements 11
Bewuster & Beter werken met Photoshop Elements 11
  • Auteur(s): André van Woerkom
  • ISBN: 978-90-5940-632-2 (9789059406322)
  • Uitvoering: Boek, 304 pagina's
  • Prijs: € 7,50
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

U hebt een camera vol opnamen. Open de foto’s op uw computer en leg de afbeeldingen langs een kritische meetlat. Zijn ze allemaal geslaagd? Waarschijnlijk niet. Jammer van dat onderbelichte landschap, helaas van die vinger voor de lens. Er zijn genoeg redenen te bedenken om Adobe Photoshop Elements erbij te halen. Photoshop Elements wordt wel het ‘kleine broertje’ van Adobe Photoshop genoemd, maar dat is niet terecht. Photoshop Elements is een volledig programma voor beeldbewerking waarmee u digitale foto’s beheert, verandert en met andere mensen deelt. Het is een totaaloplossing.

U leert in dit boek dat het maken van goede foto’s begint bij het fotograferen zelf. Kies een onderwerp, bepaal een compositie, stel de camera in en druk af. Hierna gaat u aan de slag in de digitale donkere kamer van Photoshop Elements: u beheert, corrigeert en vervalst. De auteur laat u aan de hand van talloze speelse voorbeelden zien hoe u een digitale beeldartiest wordt. U bent snel bekend met corrigeren, retoucheren, selecteren, lagen stapelen, schilderen, afdrukken en publiceren van uw foto’s.

Dit boek is gebaseerd op de Nederlandstalige versie van Photoshop Elements 11, maar door de opzet is het ook geschikt voor gebruik naast andere versies van de software.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: