Bewuster en beter werken met Lightroom 6 en CC, 3e editie
Bewuster en beter werken met Lightroom 6 en CC, 3e editie
voor versie 6 en CC
  • Auteur(s): Hans Frederiks, Pieter Dhaeze
  • ISBN: 978-90-5940-864-7 (9789059408647)
  • Uitvoering: Boek, 360 pagina's
  • Prijs: € 34,99
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Als fotograaf probeert u steeds om mooiere en betere foto's te maken, en daartoe investeert u voortdurend in kennis, workshops, de nieuwste camera's en in betere lenzen. Al deze inspanningen hebben eigenlijk alleen zin als u in dit kwaliteitsstreven ook de camera op RAW zet. Op de vraag met welk gereedschap u vervolgens de maximale kwaliteit uit deze ruwe pixels perst, is het antwoord simpel: Photoshop Lightroom van Adobe. Dit workflowprogramma is niet alleen geoptimaliseerd voor het bewerken en omzetten van RAW-foto's. Ook het beheer van beeld – al uw foto’s en video's – en de publicatie ervan in boek, diavoorstelling, print en webgalerie, zijn zodanig ontwikkeld dat snelheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit gewaarborgd zijn voor zowel de enthousiaste vrijetijds-fotograaf als de doorgewinterde professional.

De auteurs van Bewuster en beter werken met Adobe Lightroom 6 & CC ontrafelen in deze uitgave niet alleen de diepste geheimen van deze fotografische duizendpoot, maar leggen tevens met praktische voorbeelden uit hoe u in Lightroom onderwerpen als HDR, zwart-wit, panorama of het maken van een fotoboek en zelfs een videomontage snel onder de knie hebt. Dit alles zonder onnodig jargon en met veel handige tips en duidelijke illustraties, zodat u met minder inspanning meer kwaliteit uit uw foto's haalt en met nog meer plezier en vertrouwen het veld in gaat met uw camera.

Op de website bij dit boek treft u diverse voorbeeldfoto’s van de auteurs en aanvullende bestanden aan waarmee u de voorbeelden in dit boek kunt volgen.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: