Alles over updates, upgrades en instellingen van Windows 10
Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, lees het dan in de browser.

Windows 10 special

Alles over de recente ontwikkelingen


Windows 10, het veelzijdige besturingssysteem van Microsoft, heeft regelmatig updates waardoor het soms lastig is te achterhalen op welke instellingen je moet letten of kan aanpassen. Daarom hebben we een aantal blogs en boeken op een rij gezet waarmee we helderheid trachten te creëren in de wereld van Windows 10. Lees de artikelen ons blog Computer Creatief:

Handboek Windows 10, tweede editie

Werken met een nieuw besturingssysteem roept onvermijdelijk vragen op. Het Handboek Windows 10 loodst u soepel door de vernieuwingen en geeft snel antwoord op uw vragen. U kunt dit boek prima gebruiken als zelfstudiegids of als naslag bij het oplossen van computerproblemen. Met de handige vragen en oefeningen aan het eind van elk hoofdstuk kunt u de belangrijkste dingen nog eens herhalen.

Prijs €24,95

Het Complete Boek Windows 10

Een compleet besturingssysteem als Windows 10 vraagt om een compleet boek. Dit lijvige boek is geheel in kleur uitgevoerd en is bijgewerkt voor de Jubileumupdate; dankzij het AUB-programma wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en updates. Het door de wol geverfde auteursteam gaat in op de nieuwe en leuke mogelijkheden die dit krachtige besturingssysteem biedt. U wordt volledig bijgepraat over oude en nieuwe functies.

Prijs €49,99

Het Windows 10 overstap- en updateboek

Het Windows 10 overstap- en updateboek is vooral bedoeld voor mensen die nu nog werken met een oudere vrsie, zoals Windows 7 of 8.1, en de overstap naar Windows 10 willen maken. Windows 10 is een gebalanceerd geheel geworden tussen bekend (het startmenu) en nieuw (moderne applicaties, maar dan wel in een eigen venster). Dit boek biedt u een perfecte opstap om Windows 10 te leren kennen.

Prijs €14,99

Experthandboek Windows 10

Het ExpertHandboek Windows 10 zet de meest relevante van deze functionaliteiten op een rijtje en ontsluit ze voor de lezer. Van het ontwikkelen van een betrouwbare back-upstrategie en het draaien van een eigen web- en FTP-server tot het configureren van virtuele machines en het toevoegen van de Linux-shell bash: u leest het in deze uitgave.

Prijs €39,99

101 Tips en trucs voor Windows 10

Windows 10 is op een groot aantal pc’s geïnstalleerd en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Ondertussen zijn er talloze handigheidjes en tips ontdekt die Windows 10 prettiger in het gebruik, veiliger of stabieler maken. Het boekje 101 tips en trucs voor Windows 10 bevat 101 handige, nuttige en leuke tips.

Prijs €14,99
        
Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder geregistreerde lezers van Van Duuren Media B.V.
Wanneer u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
Zie ook onze privacyverklaring.
Copyright © 2018 Van Duuren Media.