Korting op zes Excel-boeken
Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, lees het dan in de browser.

April is Excelmaand!

Volop korting op Excelboeken


logo Van Duuren Media
omslag Handboek excel 2016

Handboek Excel 2016

Met dit handboek leert hoe u in een handomdraai handige lijsten maakt om gegevens bij te houden, rekenformules opstelt en grafieken maakt. De functies voor het rekenwerk vormen het kloppende hart van Excel, daaraan wordt bijna de helft van dit boek besteed; de dertig meest gebruikte functies worden uitgelegd. Verder komen de opmaak, het afdrukken en het beveiligen van gegevens aan bod.

Van €27,99 voor €23,99
Handboek excel 2013

Handboek Excel 2013

Microsoft Excel 2013 heeft, als onderdeel van het Microsoft Office-pakket, ontelbare mogelijkheden. Met dit krachtige rekenprogramma voert u in een handomdraai allerlei nuttige en complexe berekeningen uit. De voorbeelden gaan veel verder dan het huishoudboekje of de kilometeradministratie. U leert werken met lijsten, rekenmodellen en formules aan de hand van 350 voorbeelden. De functies voor het rekenwerk vormen het kloppende hart van Excel, bijna de helft van dit boek wordt daaraan besteed.

Van €27,99 voor €23,99
omslag Experthandboek datavisualisatie in excel

ExpertHandboek Datavisualisatie in Excel

Excel is al lang de status voorbij van een programma voor boekhouders en controllers. Met de komst van Big Data toont Excel zich van onschatbare waarde voor sales, marketing en data driven organisaties. Waarom? Simpelweg omdat het met behulp van Excel mogelijk is om cijfers te visualiseren. Ze zijn hierdoor beter interpreteerbaar, er kan een verhaal gecreëerd worden (storytelling) en cijfers worden ineens spectaculair en interessant. Met een simpel grafiekje alleen kom je er niet.

Van €41,99 voor €36,99
omslag Ontdek Excel 2016

Ontdek Excel 2016

Microsoft Excel mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de ontelbare mogelijkheden van dit onderdeel van het Microsoft Office-pakket. Excel 2016 is de nieuwste versie van dit krachtige rekenprogramma. Aan de hand van talloze uitgewerkte en verrassende voorbeelden ontdekt u de mogelijkheden van Excel 2016.

Van €25,99 voor €22,99
omslag Het complete boek Excel voor professionals, 3e editie

Het Complete Boek Excel voor professionals, 3e editie

Microsoft Excel vervult in steeds meer bedrijven een belangrijke rol bij het dagelijkse kantoorwerk. Met het programma valt veel tijdwinst te behalen, zeker als u er efficiënt mee kunt werken. Hoe meer mogelijkheden van Excel u kent, des te beter kunt u de kracht van dit veelzijdige programma benutten. Aan de hand van dit boek haalt u het maximale uit Excel. U leert niet alleen wat u moet doen, maar vooral hoe het werkt. U vindt in dit boek 1750 voorbeelden van formules die zo toegankelijk worden uitgelegd, zodat u ze kunt aanpassen voor uw eigen werk.

Van €59,95 voor €52,50
omslag Het Complete Boek: Excel VBA voor professionals, 2e editie

Het Complete Boek Excel VBA voor professionals, 2e editie

VBA is de programmeertaal waarin macro’s worden geschreven. Als u macro’s aan Excel toevoegt, maakt u het werk gemakkelijker en gebruikt u veel meer mogelijkheden van Excel. Met VBA (Visual Basic for Applications) kunt u vaak voorkomende handelingen automatiseren en dus sneller uitvoeren. Ook kunt u daarmee eigen rekenfuncties schrijven en dialoogvensters ontwerpen, waardoor u Excel nog krachtiger en veelzijdiger maakt. Met dit boek leert u VBA gebruiken in Excel. De principes van het programmeren worden stap voor stap uitgelegd, zodat u niet alleen leert wat u moet doen, maar vooral waarom het zo werkt.

Van €54,95 voor €49,99
Kennisdag 18 mei
Van Duuren Media op Facebook   Van Duuren Media op Twitter   mail Van Duuren Media  
Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder geregistreerde lezers van Van Duuren Media B.V.
Wanneer u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
Zie ook onze privacyverklaring.
logo Van Duuren Media
Copyright © 2019 Van Duuren Media.