Aan de slag met nieuwe boeken. U kunt het bericht hier in uw browser lezen.
Aan de slag met nieuwe boeken. U kunt het bericht hier in uw browser lezen.
ZOJUIST
verschenen
De oogst van afgelopen maand

InDesign, Photoshop en Illustrator - de beste tips en tricks

InDesign, Photoshop en Illustrator - de beste tips en tricksbevat meer dan 225 tips en is handig ingedeeld per programma. Een tip bestaat uit een korte uitleg, begeleid door veel illustraties. Elk deel is verdeeld in overzichtelijke hoofdonderwerpen, zoals lagen, tekst en kleur. Met de uitgebreide index vindt u met een enkel woord snel de tip of truc die u zoekt. Dankzij deze tips leert u beter en sneller werken bij het maken van magazines, kranten, huisstijlen en andere uitingen.

Prijs €39,99 | |

Handboek HTML5 en CSS3

Van alle technieken voor het maken van webpagina’s en webapps zijn HTML en CSS de belangrijkste. Zonder HTML geen webpagina’s en zonder CSS blijft het een kale boel. In deze vierde, bijgewerkte editie van dit handboek leert u omgaan met beide webtalen. U leert eerst hoe u de content markeert met HTML zodat de paginastructuur klopt. Daarna maakt u de onderdelen op de pagina op met CSS. Het uitgangspunt daarbij is dat u niet alleen leert dát dingen werken, maar vooral waaróm ze werken.

Prijs €34,99 | |

Handboek Python

Het Handboek Python is een praktische en grondige inleiding in de programmeertaal Python en voorziet u van het gereedschap en inzicht dat u nodig heeft om een productieve deelnemer te worden aan bijna elk Python-project. Python is een omvangrijke taal, en de auteurs helpen u bij het bouwen van een degelijke fundering, maken u wegwijs in het soms verwarrende universum van Python en zorgen ervoor dat u na het lezen zelfstandig verder kunt leren.

Prijs €39,99 | |

Handboek IT-security

Het Handboek IT-security biedt een overzicht van de verschillende aspecten van computer- en netwerkbeveiliging, met als doel de lezers te doen begrijpen hoe ze zich kunnen beschermen tegen allerhande aanvallen op computers en netwerken, maar ook waarom en hoe deze tot stand kunnen komen. Het boek is bedoeld voor zowel MKB’ers als zzp’ers die een actuele stand van zaken willen hebben over IT-security en hoe dat hun eigen IT-omgeving kan raken.

Prijs €39,99 | |

Aan de slag met Internet of Things

Je hoort steeds vaker dat Internet of Things (IoT) ons leven in de toekomst gaat bepalen. IoT draait om alledaagse voorwerpen die via het internet verbonden zijn met netwerken en daardoor gegevens kunnen uitwisselen. Niet alleen mensen zijn online, maar ook ‘dingen’ zijn online. De vraag voor organisaties is: waar te beginnen? Aan de slag met Internet of Things helpt u een 360 gradenblik te ontwikkelen bij het vaststellen van uw IoT-strategie.

Prijs €24,99 | |
         Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder geregistreerde lezers van Van Duuren Media B.V.
Wanneer u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.