César Cleijn

César Cleijn studeerde beeldhouwen en schilderen aan de Kunstacademie. Hij is zelfstandig ondernemer, gespecialiseerd in grafische ontwerpen en creatieve producties; schrijver, IT-docent, ontwerper, fotograaf, webontwerper, kunstschilder en vader van twee jonge kinderen.

Al vanaf de begintijd van computers heeft César een sterke affiniteit met zowel de technische als creatieve mogelijkheden, daarna is hij voor zichzelf begonnen als zelfstandig ondernemer. Bij het starten van een eigen bedrijf was het daarbij ook vanzelfsprekend dat al deze onderdelen daarin verenigd werden. Na de nodige kennis en praktijkervaring opgebouwd te hebben was de uitbreiding naar lesgeven en schrijven een logische ontwikkeling. Door de technische opbouw van de achtergrond weet César perfect vanuit de praktijk ook dat naar boven te halen waar cursisten en lezers in geïnteresseerd zijn en behoefte aan hebben.


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft César Cleijn geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van César Cleijn op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden