Boek op maat

Van idee tot eindproduct: een uitgave afgestemd op de doelgroep en doelstelling van jouw organisatie. Of het nu gaat om print of digitale content.

Als je op zoek bent naar een premium met een goede prijs-kwaliteitverhouding, is een boek zeker het overwegen waard. Met onze boeken helpen wij je om de snelle ontwikkelingen te blijven volgen. Of het nu gaat om boeken over fotografie, informatica, marketing, management, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling. Wij kunnen een speciale uitgave verzorgen geheel volgens jullie eigen wensen en budget. Denk aan aan premiums, relatiegeschenken, incentives en handleidingen.

Daarbij kunnen we volgens je eigen specificaties een boek laten schrijven door één van onze auteurs. Ook is het aanpassen van een bestaand boek, of het zelf aanleveren van de benodigde content mogelijk.

Digitaal

Als het gaat om digitale content lopen we voorop. Bulk licenties voor zakelijke- of overheidsinstellingen worden door ons verstrekt aan Bibliotheken en (Non) Profit-Instellingen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Wij hebben tal van opdrachtgevers tevreden gesteld met een op maat gemaakte uitgave of bij een bulkafname van een bestaand boek. Tot onze klanten mogen wij o.a. rekenen:

Nikon, Canon, Fuji, Amac, Microsoft, Adobe, vanHaren, Flynth, PvCF, Five4U, Infotheek, ExplainiT, SharePoint Academy, The New MyCom, Eduvision, GGD Hart voor Brabant en Standaard Boekhandel.

Belangstelling?

Ben je nieuwsgierig geworden? Mail of bel (0345 – 473392) voor meer informatie of een (vrijblijvende) afspraak: