Daniëlle de Jonge

Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden.

Na een studie Bedrijfseconomie is zij het commerciële vak ingestapt. In 2007 startte ze een eigen onderneming en is sindsdien actief als:

- Spreker op evenementen, teamdagen en andere bijeenkomsten.

- Trainer voor het geven van – reguliere of blended learning – workshops en zij ontwikkelde de online training ‘Stop met verkopen!’

- Auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’ (2013) en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015). In 2019 verscheen haar boek ‘Extreem klantgericht’.

De thema’s waarvoor zij het meest gevraagd wordt:

- Klantgerichtheid: van het prille begin tot een jarenlange relatie met ambassadeurs

- Verkoopgesprekken: regie in gesprekken met de juiste vaardigheden en gesprekstechnieken

- Doeltreffende acquisitie: de cruciale manieren om nieuwe klanten te vinden

- LinkedIn als goudmijn: zichtbaar zijn en een sterk netwerk opbouwen

- Netwerken: van voorbereiding tot opvolging voor veel meer effect uit je zakelijke netwerk

- Opvallende offertes: makkelijker opdrachten verwerven met professionele zakelijke correspondentie

- Persoonlijke communicatiekracht: verbaal en non-verbaal overtuigend overkomen

Op haar website, social media en bij diverse vakmedia publiceert zij artikelen en vlogs over haar expertise. Als jurylid en -voorzitter was zij al diverse malen betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het jaar’. Daarnaast is zij als vrijwilliger actief in de rol van voorzitter van Stichting DierenDonatie, hét crowdfundingsplatform voor projecten van dierenopvangcentra. En voor social enterprise Seeds geeft zij lezingen en workshops over het verkleinen van milieu-impact door het kiezen voor plantaardige voeding. Als ze niet werkt is ze vaak te vinden in de natuur. Van urenlange wandelingen tot enthousiast (moes)tuinieren en op pad met de camera om amateurfotograaf foto’s van dieren, landschappen of juist de details van al het natuurschoon te maken.

Twitter

YouTube