Femke Hogema

Femke Hogema

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First Professional.

Ze is auteur van de nr. 1 bestseller Winstgevende Plannen (2019), Succesvol ondernemen in crisistijd (2020) , De Winstadviseur (2018), in 2020 internationaal uitgebracht onder de titel The Profit Advisor en Financiën voor zzp’ers, waar inmiddels meer dan 10.000 exemplaren van verkocht zijn. Femke haalde de Profit First-methode naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek Profit First.

In 2019 was ze als financieel coach te zien in het SBS6-programma Hoeveel ben je waard? Femke is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Businessradio.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Femke Hogema geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Femke Hogema op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden