Frank Groot

Frank Groot

Frank Groot is oprichter en directeur van Vision>Decision. Een ervaren manager, adviseur en procesbegeleider met in totaal meer dan 30 jaar ervaring in systematische visie-en besluitvorming.

Hij heeft ruime ervaring in het vanuit een veranderkundige visie faciliteren van strategische vernieuwing in teams en organisaties. Een ervaren strateeg, adviseur en facilitator die weet hoe zorgvuldige, systematische voorbereiding en een juiste setting het verschil kunnen maken.

Hij heeft meer dan 400 workshops in ruim 60 adviesprojecten op het gebied van Strategy & Change mogen begeleiden. Zowel faciliterend als adviserend, maar ook duidelijk richtinggevend wanneer een gerichte interventie kan helpen om concree eindresultaten te bereiken. In boardrooms maar ook daarbuiten.

Frank Groot weet creativiteit en rationaliteit betekenisvol met elkaar te combineren binnen een heldere bedrijfskundige visie.

Hij is een van de 106 internationaal gecertificeerde Register Marketeers in Nederland, gecertificeerd procesbegeleider van innovatieprocessen, gecertificeerd NLP Mastercoach en gecertificeerd intervisiebegeleider.

Hij is spreker en dagvoorzitter op congressen, gastdocent en NIMA-C examinator. Frank Groot is tevens auteur van “BreinImpulsen": een innovatie toolbox om solo en in teams tot patroondoorbrekende oplossingen te komen.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Frank Groot geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Frank Groot op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden