Gertien Beijering

Gertien Beijering

‘Waar een wil is, is een weg en laat dat zien’ Dat is het motto van Gertien Beijering. Bij alles wat zij doet, geldt: ‘Practise what I preach.’ Veel voldoening krijgt ze uit het feit dat ze met haar kennis en jarenlang ervaring anderen kan inspireren, motiveren en stimuleren om meter te maken door de inzet van hun kwaliteiten, talenten, ervaring, persoonlijkheid en zelfsturing. Want zichtbaarheid van deze factoren in je communicatie, loopbaan en netwerk maakt dat je sneller gewenste resultaten behaalt en successen kunt vieren.

De interesse van Gertien in de gunfactor is enkele jaren geleden ontstaan. Gertien is van mening dat je altijd afhankelijk bent van de mening van een ander. Echter je kunt invloed uitoefenen op de mening die een ander zich over jou vormt door met je houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid authenticiteit uit te stralen. Wanneer het ontstane beeld positief is, is diegene sneller geneigd je te vertrouwen en je te helpen bij het behalen van jouw resultaten. Je hebt dan een gunfactor. Van haar bedrijven ‘De GunfactorVerhoger’ en de ‘Gunfactor Academie helpt ze nu anderen met het verhogen van hun gunfactor op de arbeidsmarkt.

Gertien schreef de boeken 'Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger' (Van Duuren Management) en 'Solliciteren? Zet je Gunfactor in!' (AnderZ) Dit laatste boek is een derde, herziene editie van de titel 'Solliciteren met de GunfactorVerhoger'.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Gertien Beijering geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Gertien Beijering op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden