Marc Castricum

Marc Castricum (1964) helpt mensen nieuwe media succesvol te gebruiken. Na een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer heeft hij 6 jaar geleden de overstap gemaakt naar een niche: direct toepasbare kennis van nieuwe media. Kenmerkend voor zijn aanpak is de koppeling aan de dagelijkse praktijk en de enorme gedrevenheid in zijn uitleg. Per jaar geeft hij zo'n 150 trainingen en scoren zijn studenten hem gemiddeld boven de 9. Daarnaast is hij (gast)docent voor de HBO- en Mastersopleiding van het NCOI, TiasNimbas, Full Sail University en diverse trainingsinstituten. Daarnaast is hij een fanatiek ultrarunner.


  • Handboek Google Adwords, 2e editie

    Paperback, zwart-wit  |  2016  |  ISBN 9789059409170  |   Handboek

    De online advertentiemarkt is wereldwijd groter dan de markt van alle gedrukte tijdschriften en kranten samen. Wie online adverteert moet moeite doen om op te vallen bij zijn doelgroep. Google AdWords helpt u klanten te vinden. De auteurs van dit handboek... lees meer
    002799 € 27,99

    Details  

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Marc Castricum geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Marc Castricum op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden