Marlies van der Meer

Anderen laten ontdekken wat hen sterk en uniek maakt; dat is de rode draad die door de werkzaamheden van Marlies van der Meer loopt. In het begin van haar carrière richtte Marlies zich vooral op loopbaancliënten. Maar sinds zij in 2003 haar eigen bedrijf Meer Advies heeft opgericht, trekt zij steeds meer cliënten aan die voor zichzelf willen beginnen. Ze ondersteunt deze zzp-cliënten bij de vertaling van hun unieke kwaliteiten naar winstgevende niches. Sinds de opkomst van social media leert zij haar zzp-cliënten ook hoe ze gebruik kunnen maken van social media om zichzelf als de beste oplossing voor hun potentiële klanten te profileren.

Naast persoonlijke ontwikkeling en marketing, heeft Marlies nog een passie: schrijven. Zij kan deze passie helemaal kwijt in haar blog Meer Advies, haar blogworkshops, en in de begeleiding van zzp’ers die graag een non-fictie (e-)boek willen schrijven.

Meer informatie over Marlies van der Meer vind je op LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/marliesvandermeer


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Marlies van der Meer geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Marlies van der Meer op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden