Peter van Loevezijn

Peter van Loevezijn

Peter van Loevezijn (1964) is een veelzijdig professional die zich graag van verschillende kanten laat zien. Zo is hij marketeer, (communicatie)adviseur, business developer, blogger en schrijver van boeken. Zijn grote passie is organisaties en professionals helpen om slimmer te adviseren, leren en werken. Daarbij komen zijn verschillende ervaringen en interesses goed van pas.

Voor slimmer leren en werken ziet hij de iPad als een ideaal instrument en alles wat hij daarover te weten komt, past hij dagelijks toe in zijn eigen werkpraktijk. Voor Je iPad als mobiel kantoor maakte hij natuurlijk gebruik van zijn eigen ervaringen. Hij is ervan overtuigd dat we nog maar een fractie hebben gezien van de mogelijkheden die de iPad ons te bieden heeft om nog slimmer te werken.

In 2011 verscheen zijn eerste boek Wat is nu eigenlijk het probleem? Daarin laat hij adviseurs zien hoe ze slimmer kunnen adviseren. Het boek is onder meer populair bij auditors die op basis van onderzoeken adviezen uit moeten brengen.

Zijn ideeën staan ook op de mediablogsite Bijgespijkerd.nl, op zijn eigen site petervanloevezijn.nl en op Twitter (@pvloev).


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Peter van Loevezijn geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Peter van Loevezijn op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden