Titia Wolf

Titia Wolf

Titia Wolf (1968) helpt als adviseur, storycoach en trainer professionals in zowel profit als non-profit bedrijven de kracht van verhalen in te zetten bij grote en kleine organisatieveranderingen; Storytelling om jouw persoonlijke of organisatie kernwaarden tot leven te brengen, om de koers betekenis te geven en daarmee je mensen in beweging te krijgen. Haar motto is ‘play, flow, grow’.

Na haar doctoraalstudies Communicatiewetenschap en Bestuurskunde werkt ze als trainer en managementconsultant bij een groot ICT-bedrijf. Zij specialiseert zich in procesmanagement en organisationele communicatie. Na zeven jaar in deze branche en een naderende burn-out hangt zij haar mantelpak, laptop en leaseauto aan de wilgen. Zij besluit het theatervak in te gaan. Een lang gekoesterde passie en communicatie in de meest pure vorm, aldus Titia.

Zes jaar later, na afronding van haar kleinkunstopleiding staat zij drie jaar op het podium. Haar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven combineert ze sinds 2007 met het theatervak. Met (business) storytelling komt alles samen en in 2013 start zij met de opleiding tot Chief Storyteller aan de Storytelling Academy, waar zij nu ook als docent werkzaam is. Titia weet met een analytische blik en veel enthousiasme storytelling in organisaties als een effectief en authentiek veranderinstrument aan haar opdrachtgevers over te brengen en in te zetten.

Publieke waarden: Vrijheid, Zorgzaamheid en Geluk

Professionele waarden: Speelsheid, Bevlogenheid en Vakmanschap

Persoonlijke waarden: Verbinding, Harmonie en Vreugde


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Titia Wolf geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Titia Wolf op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden