Bundel: CMS Development Library - WordPress

Bundel: CMS Development Library - WordPress

Thema's bouwen - webwinkel bouwen

Uitvoering
Bundel (folio) , 336 pagina's
ISBN
7770000000003
Gepubliceerd
2016
€ 49,90
niet meer leverbaar

De twee boeken WordPress thema’s bouwen en Een webwinkel met WordPress tezamen nu zeer aantrekkelijk geprijsd. Je eigen website met WordPress maken en eigen baas zijn over de vormgeving.

  • WordPress thema’s bouwen: WordPress gebruikt thema's voor het ontwerp van een site. Er zijn talloze thema’s verkrijgbaar, maar het is natuurlijk veel leuker het ontwerp zelf te bepalen. Dat kan door middel van kindthema's of door het volledig zelf bouwen van een thema. Dit boek legt beide opties uit. Na uitleg over kindthema's maken we een eenvoudig eigen thema. Met deze basiskennis kun je met behulp van HTML, CSS en PHP zelf een geavanceerder thema ontwikkelen.
  • Een webwinkel met WordPress: Veel ondernemers willen een webwinkel. Logisch, want online shoppen zit in de lift. WordPress is een prima basis voor uw e-commercesite. Met de juiste plug-ins bent u snel klaar voor de verkoop van zowel fysieke als digitale producten. Dit boek toont stap voor stap hoe de plug-in WooCommerce uw WordPress-site omvormt tot een geavanceerde webwinkel. Inclusief uitleg over het accepteren van iDEAL-betalingen.
Wis filter
  • Dirkjan van Ittersum

    Dirkjan van Ittersum

    Dirkjan van Ittersum (1972) werkt sinds 1997 als ict-journalist. Hij schrijft sinds 2010 ook boeken over ict-onderwerpen. Dirkjan was enkele jaren hoofdredacteur van het telecomvakblad Connexie en publiceert in onder meer Digitaalgids Computer Idee PC-Active...
    Ittersum I

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Bundel: CMS Development Library - WordPress hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over wordpress op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...