De Startup bundel

De Startup bundel

Uitvoering
Bundel (folio) , 312 pagina's
Auteur
ISBN
7770000000013
Gepubliceerd
2020
€ 40,00

Heb je een waanzinnig idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend product of dienst? Een idee dat zo mooi is dat je er ’s nachts van wakker ligt en je eigenlijk niet kunt wachten om het te realiseren? Maar waarvan je je tegelijkertijd afvraagt hoe je er in godsnaam voor kunt zorgen dat dat prachtige businessidee van de grond komt en ook daadwerkelijk gaat vliegen? Lees dan in Kan het vliegen? hoe je jouw idee vleugels geeft!

Heb je je startup daadwerkelijk opgezet, dan wil je natuurlijk dat je bedrijf deze crisistijd en de nasleep daarvan overleeft. In zijn nieuwste boek Overlevingsstrategie voor startups helpt Tony de Bree jou in vijf simpele stappen met het startup model canvas© en een aantal gratis checklists te voorkomen dat je zinkt. Je bepaalt je eigen overlevingsstrategie, stelt vervolgens je overlevingsplan op en voert dat uit. En dat alles met de nadruk op snel. Heel snel.

Kortom, dit boek geeft je antwoord op de vraag: Hoe overleef ik met mijn startup deze crisis en kom ik er sterker uit?

Deze Startup bundel, die bestaat uit de boeken Kan het vliegen? en Overlevingsstrategie voor startups, is onmisbaar voor iedere startende ondernemer.

Wis filter
  • Tony de Bree

    Tony de Bree

    Tony de Bree is ex-bankier en heeft 22 jaar ervaring met het beoordelen waarderen en adviseren van ondernemingen. Hij is een high-energy speaker gastdocent en businesscoach. Hij is auteur van o.a. Dinosauriër of krokodil Geld verdienen met jezelf Kan...
    Bree B

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De Startup bundel over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...