Van startup naar scale-up (bundel)

Van startup naar scale-up (bundel)

Uitvoering
Bundel (folio) , 520 pagina's
Auteur
ISBN
7770000000014
Gepubliceerd
2020
€ 64,99

Hoe kun je je bedrijf zo organiseren en professionaliseren dat je ondernemend en wendbaar blijft om te kunnen groeien en schalen zonder traag en bureaucratisch te worden? Welke modellen en hulpmiddelen kun je daar het beste voor gebruiken? Kortom: hoe verander je je bestaande startup organisatie in een succesvolle scale-up?

De antwoorden op deze vragen vind je in de inspirerende bundel Van startup naar scale-up, die bestaat uit de boeken Kan het vliegen?, Overlevingsstrategie voor startups en De scale-up blueprint.

Heb je een waanzinnig idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend product of dienst? Een idee dat zo mooi is dat je er ’s nachts van wakker ligt en je eigenlijk niet kunt wachten om het te realiseren? Maar waarvan je je tegelijkertijd afvraagt hoe je ervoor kunt zorgen dat dat prachtige businessidee van de grond komt en daadwerkelijk gaat vliegen? Lees dan in Kan het vliegen? hoe je jouw idee vleugels geeft!

Heb je je startup daadwerkelijk opgezet, dan wil je natuurlijk dat je bedrijf deze crisistijd en de nasleep daarvan overleeft. In zijn nieuwste boek Overlevingsstrategie voor startups helpt Tony de Bree jou in vijf simpele stappen met het startup model canvas© en een aantal gratis checklists te voorkomen dat je zinkt. Je bepaalt je eigen overlevingsstrategie, stelt vervolgens je overlevingsplan op en voert dat uit. En dat alles met de nadruk op snel. Heel snel.

Ben je eenmaal door de crisis en is het tijd om te weer groeien? De scale-up blueprint geeft je praktische hulpmiddelen voor integraal scale-up verandermanagement in de traditie van design thinking. Met behulp van innovatieve modellen en scale-up canvassen krijg je grip op het hele proces. De canvassen, waaronder de scale-up blueprint®, het scale-up model canvas® en het scale-up verander canvas® kun je gratis downloaden op www.scaleupblueprint.nl.

Wis filter
  • Tony de Bree

    Tony de Bree

    Tony de Bree is ex-bankier en heeft 22 jaar ervaring met het beoordelen waarderen en adviseren van ondernemingen. Hij is een high-energy speaker gastdocent en businesscoach. Hij is auteur van o.a. Dinosauriër of krokodil Geld verdienen met jezelf Kan...
    Bree B

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Van startup naar scale-up (bundel) over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...