Bundel: Thuiswerken

Bundel: Thuiswerken

Zo werkt Zoom en Effectief thuiswerken en online vergaderen

Uitvoering
Bundel (folio), paperback, zwart-wit, 384 pagina's
ISBN
7770000000020
Gepubliceerd
2022
Serie
€ 50,98
niet meer leverbaar

Als we de afgelopen jaren ergens uitgebreid mee kennis hebben kunnen maken, dan is het wel met samenwerken op afstand. Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, Skype en FaceTime, Naast bellen, appen, mailen en Slacken gebruiken we meer media dan ooit om te werken vanuit huis en in contact te blijven met collega’s, vrienden, familie en geliefden.

Deze praktische bundel bestaat uit twee boeken die zijn geschreven vanuit de praktijk en staan vol met tips om thuiswerken veiliger en efficiënter te maken, zodat er meer tijd overblijft voor de leuke kanten van thuiswerken en op afstand contact onderhouden met elkaar.

Wis filter
  • Bob van Duuren

    Bob van Duuren

    Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 35 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en grafische toepassingen ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding aan...
    Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over zoom thuiswerken bob van duuren victor peters google meet teams slack bundel thuiswerken vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden