Bundel boek met e-book: De Podcastprofessor

Bundel boek met e-book: De Podcastprofessor

Bespaar 5 euro met deze bundel van boek plus e-book!

Uitvoering
Paperback, kleur , 224 pagina's
ISBN
7780000000001
Gepubliceerd
2022
Serie
€ 27,98 € 22,99 (actieprijs t/m 30-9-2031)
niet meer leverbaar

Deze bundel bevat zowel de papieren editie als de e-bookversie van het boek De Podcastprofessor. U bespaart met deze bundel 5 euro!

Podcasts staan aan het begin van een veelbelovende toekomst. In zijn boek De Podcastprofessor legt Peter de Ruiter zijn oor te luister bij luisteraars en makers. Wat boeit hen en hoe maken zij hun producties? En hoe vinden zij elkaar? Gaandeweg wordt de lezer instrumenten aangereikt om podcasts te maken van hoog niveau en luisteraars te vinden. De Ruiter ontfutselt makers hun geheimen, legt vele Nederlandse en Amerikaanse voorbeelden onder de loep en put ruim uit zijn eigen praktijk.

De Podcastprofessor belicht het proces van a tot z, inclusief montage, marketing en financiƫle aspecten. Een aantal hoofdstukken bestaat ook in de vorm van een podcast.

Wis filter
  • Peter de Ruiter

    Peter de Ruiter (op dit moment geen actieve boeken)

    Peter de Ruiter (1960) heeft een neus voor technische ontwikkelingen die het leven van mensen verbeteren of veraangenamen. Daar schrijft hij boeken en geeft hij lezingen over. De Ruiter heeft zijn sporen verdiend met uitgaven over digitaal fotograferen...
    Ruiter R

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Bundel boek met e-book: De Podcastprofessor hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over podcast op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...