Wegwijs in ICT

Wegwijs in ICT

Algemeen woordenboek rond Internet, Computers en Telecom

Uitvoering
Boek , 498 pagina's
ISBN
9789059405165
Gepubliceerd
2012
€ 21,95

Dit nieuwe ICT-woordenboek wil uw handzame gids zijn voor het nieuwe jargon uit de elektronische en digitale wereld in brede zin. Het bevat 20.000 Engelse in de ICT-wereld gebruikte termen met hun vertaling en uitleg.

Engels is de taal van internet. Computers in allerlei vormen rukken met onvoorstelbare snelheid op in álle nieuwe ontwikkelingen, toepassingen en apparaten, vaak gebruikt via internet. In het daardoor ontstane nieuwe jargon gaat het vooral om het gebruik van technologie, niet om de specialistische technologie zelf.

Dit handzame woordenboek is speciaal samengesteld voor deze nieuwe taal, die inmiddels veel gebruikt wordt.

Het is bestemd voor iedereen die te maken heeft met het gebruik van computers en Engels — in een bedrijf of organisatie, op school of thuis. Geschikt voor studenten, vertalers, managers en hun medewerkers.

Van dit woordenboek is ook een interactieve versie voor Windows beschikbaar – WordWeb Woordenboek der ICT – inclusief veel afkortingen en een compleet Engels woordenboek, zie www.w3dict.nl. Handig voor het beeldscherm.

Website: www.w3dict.nl

Wis filter
  • Hein van Steenis

    Hein van Steenis werkte 27 jaar bij IBM Nederland en was daar o.a. coördinator Human Factors (ergonomie) en manager interne documentatie. Na zijn vervroegde pensionering was hij columnist en journalist voor verschillende ICT-bladen. Hij is auteur van...
    Steenis S

Wegwijs in ICT

#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Wegwijs in ICT hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over ict op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...