Creatief met Photoshop CS6/CC
Creatief met Photoshop CS6/CC
met e-update voor Creative Cloud
  • Auteur(s): Joke Beers-Blom
  • ISBN: 978-90-5940-660-5 (9789059406605)
  • Uitvoering: Boek, 400 pagina's
  • Prijs: € 24,99
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Als u digitale foto’s maakt, dan weet u maar al te goed dat het resultaat zelden honderd procent geslaagd is. Kleine onzuiverheden, een storend element in de achtergrond, verkeerde belichting enzovoort kunnen de kwaliteit van uw foto’s naar beneden halen. Met Adobe Photoshop CS6/CC, de populaire beeldbewerkingssoftware, hebt u een haast oneindige hoeveelheid gereedschappen en mogelijkheden ter beschikking om het beste uit uw gemaakte foto’s te halen. Het programma dient echter niet alleen om noodzakelijke correcties uit te voeren. U gebruikt Photoshop ook om leuke, artistieke of creatieve dingen te doen met uw beelden!

Photoshop is een heel omvangrijk programma en hulp bij het gebruik ervan zal u zeker van pas komen. Met het boek Bewuster en beter creatief met Adobe Photoshop CS6/CC hebt u de ideale gids in handen! Het boek bestaat uit twee delen: een kennisgedeelte en een deel met workshops. De auteur behandelt de functies en mogelijkheden van Adobe Photoshop tot in detail in het kennisdeel. U gaat hierna zelf aan de slag met de workshops.

Het papieren boek is geschikt voor gebruik met zowel de versies CC en CS6. Specifieke CC-functionaliteit wordt besproken in de elektronische bijlage, die exclusief aan de kopers van dit boek ter beschikking wordt gesteld.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden Website: www.digifotofan.nl

 
 
 
 
Volg ons online: