De Verbinding
De Verbinding
IT en de Kunst van het Automatiseren
  • Auteur(s): Hans van Bommel, Jo van Engelen
  • ISBN: 978-90-5940-789-3 (9789059407893)
  • Uitvoering: Boek, 96 pagina's
  • Prijs: € 19,95
  • Gepubliceerd in 2014
Beschrijving

IT speelt een cruciale rol in de samenleving; bedrijven en overheden geven er jaarlijks miljarden aan uit. Maar ondanks de astronomische bedragen die in IT geïnvesteerd worden, zijn de resultaten vaak zorgwekkend – zo niet dramatisch. In recente jaren is Nederland regelmatig getuige geweest van falende IT-systemen.

De Verbinding geeft oplossingen voor de IT-problematiek. Het boek is geschreven voor mensen die veel met IT te maken hebben: CEO’s die hun organisatie automatiseren, beleidsmakers bij de overheid die mogelijkheden zien, IT’ers die zich werkelijk in oplossingen verdiepen en IT-studenten die de wereld waar ze straks werken, willen leren kennen.

Aan de hand van 21 probleemgebieden inventariseren de auteurs waar IT en IT-beleid verbeterd kunnen worden. Daarnaast dragen zij evenzovele oplossingen aan, zodat de lezer een helder beeld krijgt vaan waar de komende jaren de focus op dient te liggen.

Van Bommel en Van Engelen hebben veel ervaring met de geldverslindende IT-problematiek, beiden vanuit hun eigen specifieke ervaring; de een als automatiseerder, de ander als bestuurder.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: