Natuurlijk lekker bakken

Natuurlijk lekker bakken

Uitvoering
Boek, 384 pagina's
ISBN
9789059407909
Gepubliceerd
2014
€ 20,00
niet meer leverbaar

Ga met dit bakboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van baksels met alleen natuurlijke ingrediënten. Maak zowel hartige als zoete taarten, koekjes en ander heerlijks zoals het bedoeld is. Dit boek bevat de natuurlijke versies van klassiekers zoals marsepeingebakjes, slagroomtaart, stroopwafels, soesjes, brownies en pizza. Daarnaast komen er tal van bijzondere recepten langs zoals cornettoijsjeskoekjes, Keltisch zeezoutmuffins, stoofpeertjescupcakes en bonenbrood. Hoe maak je natuurlijke kleurstoffen, banketbakkersroom en glazuur? Dankzij de duidelijke uitleg van de auteur en de 400 toegankelijke recepten kan iedere gezonde thuisbakker direct aan de slag. De recepten uit dit bakboek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten.

Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep 'Dat maken we natuurlijk lekker zelf' met ruim 20.000 leden.

Wis filter
  • Monique van der Vloed (op dit moment geen actieve boeken)

    Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep Dat maken we natuurlijk lekker zelf met circa 20.000 leden. Zij heeft twee succesvolle kookboeken uitgegeven heeft meegewerkt...
    Vloed V

Natuurlijk lekker bakken

1
KOEKJES
2
CAKE
3
CUPCAKES EN MUFFINS
4
TAARTEN EN GEBAK
5
TYPISCH NEDERLANDSE EN VLAAMSE RECEPTEN
6
PANNENKOEKEN
7
DESSERTS
8
ZOET EN HARTIG BROOD
9
HARTIGE HAPJES
10
VULLINGEN EN DECORATIES
BAKKEN IS WETEN
NUTTIGE TIPS
BEGRIPPENLIJST
REGISTER VAN RECEPTEN

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Natuurlijk lekker bakken hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over recepten op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...