Culinaire inspiratie: Moestuin

Culinaire inspiratie: Moestuin

Uitvoering
Boek, 128 pagina's
Auteur
ISBN
9789059408203
Gepubliceerd
2015
€ 9,95
niet meer leverbaar

Laat je culinair inspireren door de lekkere mogelijkheden van een moestuin. De auteur neemt de lezer mee op een reis door de seizoenen van de moestuin. De moestuin heeft veel lekkers, gezonds en geneeskrachtigs te bieden. Lees over tomaten, boerenkool, aardbeien, zwarte bessen, munt en meer! Laat je inspireren en ga zelf experimenteren met je eigen moestuin. Dit kleurrijk geïllustreerde boek bevat inspirerende columns, tips, weetjes, recepten en handvatten om ecologisch te tuinieren.

Bea Möllers is een echte groene ondernemer. Zij schrijft over de eetbare natuur, ontwerpt eetbare landschappen en is eigenaar van evenementenbureau Gaaf Groen. Voor het Noordhollands Dagblad schreef zij jaren een column over de eetbare natuur.

Wis filter
  • Bea Möllers

    Bea Möllers (op dit moment geen actieve boeken)

    Bea Möllers is een echte groene ondernemer. Zij schrijft over de eetbare natuur ontwerpt eetbare landschappen en is eigenaar van evenementenbureau Gaaf Groen. Voor het Noordhollands Dagblad schreef zij jaren een column over de eetbare natuur....
    Möllers M

Culinaire inspiratie: Moestuin

Lente
Zomer
Herfst
Winter
Index
Verantwoording

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Culinaire inspiratie: Moestuin hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over recepten op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...